Οι Καθηγητές

kostis.png

Κωστής Ευστράτιος Μαθηματικός

Γεννήθηκε 21 Ιουλίου 1967. Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης 1985-1990. Από το 1992 ασχολείται μόνο στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, διδάσκοντας Μαθηματικά. Ιδρύει το 2000 το Φροντιστήριο Μεθοδικό και συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να προετοιμάζει μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και για τους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε.

kastrinellis3.png

Καστρινέλλης Ηλίας Φυσικός

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1967. Σπούδασε Φυσική στην Αθήνα. Εργάζεται ως καθηγητής στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης είκοσι (20) χρόνια. Βρίσκεται στη διεύθυνση του Μεθοδικού φροντιστηρίου από την έναρξη της λειτουργίας του στη Μυτιλήνη, το Σεπτέμβριο του 2003.

gianiotis.jpg

Γιαννιώτης Παναγιώτης Φιλόλογος

Γεννήθηκε το 1975. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει καταρτιστεί στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης βρίσκεται από το 2001 έως το 2005 στην Αθήνα και από το 2005 έως σήμερα στη Μυτιλήνη. Επίσης, από το 2005 έως το 2010, έχει εργαστεί στην Πρόσθετη και Ενισχυτική Διδασκαλία σε Γυμνάσια  και Λύκεια της Λέσβου. Από το 2017  εργάζεται στο Μεθοδικό Φροντιστήριο.

σπαντιδη.jpg

Σπαντίδη Έφη Φιλόλογος

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1984.  Αποφοίτησε από το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης το  2002 και την ίδια χρονιά εισήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Έχει καταρτιστεί στην Ειδική Αγωγή και διαθέτει επάρκεια στην Παιδαγωγική, τέτοια που να συμμετέχει σε διάφορους τομείς των ειδικών αναγκών. Βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 12 χρόνια κατά τα οποία εργάζεται και στο Μεθοδικό Φροντιστήριο. Έχει ρόλο εκπαιδευτικό, υποστηρικτικό και συμβουλευτικό και μακρόχρονη πείρα στην προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

βετσου.jpg

Βέτσου Μελισσινή Φιλόλογος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μυτιλήνη. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια. Παρακολούθησε σεμινάριο  Μαθησιακών δυσκολιών – Δυσλεξία και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα  Κοινωνιολογίας, Έρευνα για την τοπική ανάπτυξη και συνοχή στην Σχολή Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.  Βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης τέσσερα χρόνια.


χονδρονικ.jpg

Χονδρονικόλας Γεώργιος Χημικός

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2012 εργάζεται ως καθηγητής Θετικών Επιστημών στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Από το Σεπτέμβρη του 2018 συνεργάζεται με το φροντιστήριο ”Μεθοδικό”.


ΣΑΛΤΑ.jpg

Σάλτα Ανθή Φιλόλογος

Γεννήθηκε το 1982 στη Μυτιλήνη. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων και έχει εξειδίκευση σε θέματα Ειδικής Αγωγής και σε Μαθησιακές Δυσκολίες-Δυσλεξία. Στο χώρο της εκπαίδευσης βρίσκεται από το 2005. Τα σχολικά έτη 2005-2009 εργάστηκε ως ωρομίσθια (Πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης ) σε Λύκεια της  Λέσβου ενώ παράλληλα απασχολούνταν και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Από το Σεπτέμβριο του 2012 έως σήμερα, ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του φροντιστηρίου «Μεθοδικό» στη Μυτιλήνη.

βουδουρη.jpg

Βουδούρη Ελευθερία Φιλόλογος

Γεννήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 1992 στη Μυτιλήνη. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Παμφίλων και εισήχθη στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Βρίσκεται στον χώρο της εκπαίδευσης συνολικά 4 χρόνια.

κατσαρου.jpg

Κατσαρού Ελένη Μαθηματικός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μυτιλήνη. Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Μαθησιακών Δυσκολιών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το μεταπτυχιακό της στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Είναι στο χώρο της εκπαίδευσης τα τελευταία 4 χρόνια.

Κουφός Γ.jpg

Κουφός Γεώργιος Οικονομολόγος

Ο Κουφός Γεώργιος γεννήθηκε στο Αμαρούσιο Αττικής την 06/08/1982. Είναι απόφοιτος του τμήματος «Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης» του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2009 εκπλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση» του τμήματος «Περιβάλλοντος» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα «Γεωλογίας» του «Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης». Την τελευταία δεκαετία ζει στην Μυτιλήνη και εργάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης τα τελευταία οχτώ έτη.

 

Λευτερης Συκας.png

 
 
 
 

Συκάς Ελευθέριος Φυσικομαθηματικός

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1992.  Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Μανταμάδου το 2010 και την ίδια χρονιά εισήχθη στο  Πανεπιστήμιο Κρήτης όπου και σπούδασε Φυσική – Μαθηματικά . Έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο του πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο “Ειδική  Αγωγή -  Μαθησιακές παρεμβάσεις στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά”. Τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. 

 

karapati.jpg

 

Καραπατή Μαίρη Φυσικός

Γεννήθηκε στη Λαμία. Σπούδασε στο Φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης 20 χρόνια

 
 
 

23244092_10213996482696479_6580502662448713517_n.jpg

 

Χατζημιχαήλ Ευαγγελία Μαθηματικός

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1993. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και αποφοίτησε το 2016. Έχει μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή. Εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης για 3 χρόνια. 

personal_photo.png

 

 

Βρουλιώτης Νίκος Μαθηματικός
Γεννήθηκε το 1995 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο ίδιο τμήμα, πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στα Θεωρητικά Μαθηματικά. Από τον Σεπτέμβριο του 2019 εργάζεται στο Μεθοδικό φροντιστήριο.