Οι Καθηγητές

kostis.png

Κωστής Ευστράτιος Μαθηματικός

Γεννήθηκε 21 Ιουλίου 1967. Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης 1985-1990. Από το 1992 ασχολείται μόνο στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, διδάσκοντας Μαθηματικά. Ιδρύει το 2000 το Φροντιστήριο Μεθοδικό και συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να προετοιμάζει μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και για τους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε.

kastrinellis3.png

Ηλίας Καστρινέλλης Φυσικός

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1967. Σπούδασε Φυσική στην Αθήνα. Εργάζεται ως καθηγητής στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης είκοσι (20) χρόνια. Βρίσκεται στη διεύθυνση του Μεθοδικού φροντιστηρίου από την έναρξη της λειτουργίας του στη Μυτιλήνη, το Σεπτέμβριο του 2003.

samara_kiriaki.png

Σαμαρά Κυριακή Φιλόλογος

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Πλωμάρι – Λέσβου. Σπούδασε στο Φιλοσοφικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι στο χώρο της εκπαίδευσης συνολικά 5 χρόνια. Ανήκει στο δυναμικό του Φροντιστηρίου «Μεθοδικό» τα 3 τελευταία χρόνια.

 
 
 
 

spantidi_efi.png

Σπαντίδη Έφη Φιλόλογος

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει καταρτιστεί στην Ειδική Αγωγή. Βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης για 5 χρόνια. Εργάζεται 4 χρόνια στο Μεθοδικό Φροντιστήριο.

 
 

laskaridi_vasia.png

Λασκαρίδη Βάσια Φιλόλογος

Γεννήθηκε στις 26-06 του 1987. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στο Μεθοδικό Φροντιστήριο από την έναρξη του σχολικού έτους 2010 - 2011.

laskaridou_melpomeni.png

Λασκαρίδου Μελπομένη Μαθηματικός

Γεννήθηκε στην Μυτιλήνη και μεγάλωσε στην Ανεμώτια – Λέσβου. Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι στο χώρο της εκπαίδευσης και εργάζεται 4 χρόνια στο Φροντιστήριο Μεθοδικό.

 
 
 
 

kampas.png

Καμπάς Μιλτιάδης Φυσικός

Γεννήθηκε στην Αθήνα  το 1982. Αποφοίτησε από το 5ο Ενιαίο Λύκειο Μυτιλήνης το 2000 και την ίδια χρονιά εισήχθη στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου σπούδασε Φυσική.
Στο χώρο της εκπαίδευσης βρίσκεται τα τελευταία 3 χρόνια όπου και εργάζεται στο Μεθοδικό Φροντιστήριο.

siminti.png

Σιμιντή Πολυξένη Μαθηματικός

Γεννήθηκε στην Μυτιλήνη και σπούδασε Σχολή Μαθηματικών Επιστημών, University of Essex, Μεγάλη Βρετανία, Πτυχίο Μαθηματικών και Στατιστικής, με Mεταπτυχιακό σε Computational ModelingInformation Systems, Σχολή Μαθηματικών Επιστημών, Brunel University, Μεγάλη Βρετανία. Βρίσκεται στο  χώρο της εκπαίδευσης για 7 χρόνια .Εργάζεται 6 χρόνια στο Μεθοδικό Φροντιστήριο

 
 
 
 
 
 

no_image.png

Κουτρουλής Χαράλαμπος Μαθηματικός

Ο Κουτρουλής Χαράλαμπος γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1984. Σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο χώρο της εκπαίδευσης βρίσκεται από το 2009. Στο Μεθοδικό Φροντιστήριο εργάζεται τα δύο τελευταία χρόνια.