Οι Καθηγητές

kostis.png

Κωστής Ευστράτιος Μαθηματικός

Γεννήθηκε 21 Ιουλίου 1967. Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Κρήτης 1985-1990. Από το 1992 ασχολείται μόνο στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, διδάσκοντας Μαθηματικά. Ιδρύει το 2000 το Φροντιστήριο Μεθοδικό και συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον να προετοιμάζει μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και για τους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε.

kastrinellis3.png

Καστρινέλλης Ηλίας Φυσικός

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1967. Σπούδασε Φυσική στην Αθήνα. Εργάζεται ως καθηγητής στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης είκοσι (20) χρόνια. Βρίσκεται στη διεύθυνση του Μεθοδικού φροντιστηρίου από την έναρξη της λειτουργίας του στη Μυτιλήνη, το Σεπτέμβριο του 2003.

gianiotis.jpg

Γιαννιώτης Παναγιώτης Φιλόλογος

Γεννήθηκε το 1975. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει καταρτιστεί στην Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης βρίσκεται από το 2001 έως το 2005 στην Αθήνα και από το 2005 έως σήμερα στη Μυτιλήνη. Επίσης, από το 2005 έως το 2010, έχει εργαστεί στην Πρόσθετη και Ενισχυτική Διδασκαλία σε Γυμνάσια  και Λύκεια της Λέσβου. Από το 2017  εργάζεται στο Μεθοδικό Φροντιστήριο.

σπαντιδη.jpg

Σπαντίδη Έφη Φιλόλογος

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1984.  Αποφοίτησε από το Πειραματικό Λύκειο Μυτιλήνης το  2002 και την ίδια χρονιά εισήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Έχει καταρτιστεί στην Ειδική Αγωγή και διαθέτει επάρκεια στην Παιδαγωγική, τέτοια που να συμμετέχει σε διάφορους τομείς των ειδικών αναγκών. Βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης εδώ και 12 χρόνια κατά τα οποία εργάζεται και στο Μεθοδικό Φροντιστήριο. Έχει ρόλο εκπαιδευτικό, υποστηρικτικό και συμβουλευτικό και μακρόχρονη πείρα στην προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

χονδρονικ.jpg

Χονδρονικόλας Γεώργιος Χημικός

Γεννήθηκε το 1986 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2012 εργάζεται ως καθηγητής Θετικών Επιστημών στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Από το Σεπτέμβρη του 2018 συνεργάζεται με το φροντιστήριο ”Μεθοδικό”.